• banner
  Benieuwd naar de waarde van uw auto?
  wij kopen uw auto, mobilhome, caravan of bedrijfswagen Gratis waardebepaling
  Contacteer ons - Hoge prijs
 • banner
  Auto opkoper gezocht?
  Wij kopen elk voertuig in aan hoge prijs Gratis waardebepaling
  elke wagen welkom

uw auto verkopen

Vraag vandaag nog ons bod voor uw auto, u zal er geen spijt van hebben!

 • Gegevens auto

 • Uw gegevens


auto waarde

Wat is je auto waard?

Als bestuurder van een auto vraagt u zich waarschijnlijk soms wel eens af wat de waarde van uw auto is. U heeft een bepaald bedrag betaald bij de aankoop van uw auto, maar ondertussen is de waarde van uw auto uiteraard wat gedaald.

De waarde van uw auto is afhankelijk van verschillende factoren:

 • het merk en het model
 • de leeftijd of het bouwjaar van de wagen
 • de staat waarin de wagen verkeert
 • de kilometerstand
 • opties en accessoires

In mindere mate zal ook de kleur van uw auto een invloed hebben op de waarde. Zeker als u de waarde van uw auto wilt kennen voor verkoop. Een neutrale kleur brengt over het algemeen op de tweedehandsmarkt meer op dan een felle modekleur.

Daarnaast is het ook belangrijk rekening te houden met de populariteit van de auto en de vraag en het aanbod op de markt. Een populaire auto zal ook een hogere waarde hebben, maar een wagen waarvan er een overaanbod is ten opzichte van de vraag, zal ook dalen in waarde.

Eventuele (lichte) schade die aan uw auto komt doordat u uw auto gebruikt, haalt de waarde van uw auto ook naar beneden. Kleine beschadigingen, zoals lichte krassen, kunnen meestal wel eenvoudig weggewerkt worden. Om de waarde van uw auto wat beter te behouden en eventueel een hogere prijs te krijgen wanneer u beslist uw auto te verkopen, kunt u proberen die lichte beschadigingen zelf te herstellen.

Onze diensten

U wilt uw auto verkopen?

U bent op zoek naar een auto opkoper?

plusmotors uw partner in autoverkoop is een auto opkoper gespecialiseerd in het aankopen van elke wagen. Personenwagens, luxe wagens, sportwagens, 4x4 wagens, terreinwagens, bedrijfswagens, camionetten, minibussen, lichte vracht, export wagens, schadewagens, mobilhomes, campers, motorhomes, caravans… Elk voertuig is welkom!

Wij kopen alle wagens aan hoge marktprijs. Uw auto aanmelden is bovendien volledig gratis en vrijblijvend.

U wenst uw auto te verkopen? Laat het ons weten. Komen we tot een deal!? Uw auto kan bij ons binnen 24u afgerekend (betaling naar wens) en opgehaald zijn.

Wij kopen personenwagens

U wilt uw auto verkopen? Kies plusmotors, uw partner in autoverkoop voor een snelle en correcte afhandeling. Gratis en vrijblijvend contact.

Ontvang ons bod

Opkoper terreinwagens

Opzoek naar een overnemer voor uw terreinwagen? Of wil u gewoon uw terreinwagen verkopen? Contacteer ons vrijblijvend. Wij kopen elke terreinwagen, 4x4, SUV,...

Ontvang ons bod

Uw bedrijfswagen verkopen

Ook als handelaar kan u bij ons terecht om uw auto te verkopen. U krijgt steeds de beste prijs aangeboden voor uw bedrijfsauto, mini-bus, lichte vracht.

Ontvang ons bod

Opkoper mobilhome

Wenst u uw mobilhome of camper te verkopen? Wij als opkoper mobilhomes kopen alle mobilhomes ongeacht het aantal km op de teller, de staat en de leeftijd.

Ontvang ons bod

Contacteer ons

Bij Plusmotors kan je uw auto verkopen binnen 24u.

Uw auto verkopen? Opzoek naar een auto opkoper?

Uw auto verkopen doe je bij Plusmotors. Meld uw auto, volledig vrijblijvend, gratis en risicovrij aan. Geen urenlange zoekertjes plaatsen, geen ongewenste kopers, geen tussenpersonen. Na akkoord trachten we binnen één werkdag uw auto af te rekenen en op te halen.

U hoeft zich bij de verkoop van uw auto geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling, wij regelen alles!

Wij zijn auto opkoper actief in de provincies West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant.

Hoe ons contacteren?